Välkommen än en gång till vår Alternativa Hälsomässa i Folkets Hus i Limhamn, Malmö. Våra tidigare mässor har varit mycket lyckade med nöjda utställare och besökare.

På mässan finner du som besökare flera utställare som arbetar med hälsa och välbefinnande. Produkter, prova på behandlingar, terapier, vägledning, mm.

Mässan är öppen för besökare söndag 13:e Maj kl. 9.30-16.30

Entré: 70 kr.

Barn under 15 år gratis.

 Programpunkter uppdateras

                                               

                                                


                                       UTSTÄLLARE

                                          (Under uppdatering.)


Ewa Olsson

Ewa är ett mycket välkänt och duktigt medium med klockrena budskap. Ewa kommer att finnas med som utställare där hon ger privata sittningar. Ewa blir snabbt fullbokad, så kom i tid och sätt upp er för en tid. Även denna gången kommer Ewa förstås att hålla en storseans så att så många som möjligt får uppleva kontakt med andevärlden och ta del av budskapen. 
www.ewaolsson.com

Fri Själ
Försäljning av schamantrummor, Fia Andersson.
www.frisjal.n.nu

 


Oriflame
Marie Lind
Oriflame är ett svenskt varumärke som ger dig innovativa hudvårdsprodukter, trendig makeup, wellnesprodukter, skönhetstips och en attraktiv affärsmöjlighet.
www.marielind.se

http://beautystore.oriflame.se/MARIELIND

Flavon, Nikken, Manifestering
Flera vägar till hälsa. 
Flavon, frukt och grönt i högt koncentrerad form. Visste du att det är möjligt att få i dig 1,3 kg frukt/bär/grönskaker på endast en tesked? 
NIKKEN, produkter utvecklade enligt naturlagarna och de 4 elementen. På mässan kommer tjejerna i första hand att demonstrera magnetprodukterna, som verkar som Moder Jords magnetfält.
Manifestering, Manifestering innebär att du kan förändra ditt liv på några sekunder. Det handlar om kvantfysik & allt är möjligt.

 


Clear Balance
Certifierade Clear Balance Terapeuter ger information och prov behandlingar av Clear Balance som är en helt ny energibehandling. Under en behandling kanaliserar terapeuten/terapeuterna dina lägre frevkenser från t ex trauman, sorger, cellminnen, blodsminnen mm som orsakar blockeringar i ditt energiflöde. Detta innebär att terapeuten inte tillför någon energi, vilket sker i de flesta andra healingmetoder. Behandlingen blir alltså helt opåverkad av terapeutens energier. Efter behandlingar med Clear Balance kommer du tillbaka till dig själv och din inre kärna. Du får en större kraft och utstrålning och din manifesteringskraft blir oslagbar. 
www.clearbalance.se