Frihetsterapi
- Andlig Kirurgi/Eterisk rening, Kroppsterapi, Healing

Frihetsterapi är en behandling som jag själv har jobbat fram för att kunna hjälpa klienter på ett djupare plan. Med mitt seende kan jag se saker som det vanliga ögat inte ser.
Det gör att jag kan jobba med en helhet av  Kroppen, Själen och Sinnet i olika frekvenser o dimensioner.

Under behandlingen kan det kännas som jag opererar. Det är en healing som arbetar på ett djupare plan.  Jag känner med min kropp och mina händer var jag ska jobba, de är mina redskap. Jag känner in min klients kropp och energisystem och tar bort det som klienten och klientens kropp är beredd att släppa.  Det kan vara allt från fysisk smärta , föremål  / händelser som kan komma från tidigare liv, och andra energier som gör att det stoppar klienten i detta livet. Det kan även komma budskap som kan hjälpa min klient framåt.

Många går runt och känner att de inte kommer loss. De har svårt för att ta tag i saker och går och bär på olika undertryckta känslor som sorg, rädslor, ångest, ilska,  rädslan att inte duga, övergivenhet, präglingar som andra lagt på oss, trötthet, tankar/ känslor som inte är dina egna, negativa energier, värk, depression m,m


Vilken respons kan du förvänta dig på min behandling i Frihetsterapi?


När du landat i dig själv, agerar du inte längre
utifrån gamla rädslor och värderingar. Då agerar du i nuet, utifrån det som händer just nu, och i enlighet med vad ditt hjärta säger.