Klient: Valley - Häst

Det omöjliga blev möjligt!

För att göra en väldigt lång historia kort, jag har en häst som efter ett jobbigt liv med mycket traumatiska händelser är aggressiv, hon högg efter mig, sparkade efter mig, gick man förbi hennes box så fick man gå på andra sidan stallgången för att inte bli biten. Ridturerna var allt som oftast kaosartade, hon sparkade mot skänkeln, SKREK, stod på bakbenen och gjorde allt i sin makt för att få av mig. SJÄLVKLART var hon genomgången av veterinär, inget fel hittades, jag gjorde verkligen allt för att problemet skulle lösas, köpte olika örter som sades skulle lugna, lät henne slippa all mänsklig kontakt förutom in och ut från hagen, enbart gå promenader , vänta ut henne i hennes explosioner, sätta hårt mot hårt, INGENTING fungerade.

Diskussionen om dom evigt gröna ängarna kom.. Jag ville inte tänka tanken, men jag visste även att hästen inte kunde må bra! En frisk häst beteer sig inte såhär?!

Det var då Victoria skrev till mig! Jag har träffat Victoria i annat ärende förut och känner ett stort förtroende för henne! Hon berättade att hon pratat med min mamma angående min häst och sa att hon kanske kunde hjälpa mig. Hon berättade för mig att hon och två kollegor kommit fram till en ny healingform, som enbart testats på människor innan, men med gott resultat. Jag ska erkänna att jag faktiskt var rätt skeptisk till det hela, men jag ville ge det en chans, jag ville ge min häst en sista chans.

Efter den första behandlingen möttes jag av en väldigt trött häst, men som faktiskt verkade relativt harmonisk. jag bestämde mig för att testa att rida henne, när jag kommit 100 meter från gårdsplanen hade hon fortfarande inte exploderat en enda gång, hon hade inte huggit efter mig och inte sparkat efter mig. Jag märkte att något hade hänt.

Efter behandling nummer två var min häst full av energi, galopperade ut i hagen och sprudlade av lycka. Även ridningen gick framåt, lite små protester men inte alls som innan.

Under den tredje behandlingen var jag i stallet och studerade henne, min häst som vanligen vandrar runt i boxen och är allmänt rastlös, hängde nu med huvudet utanför boxen,totalt avslappnad.

Det är nu ungefär 3 veckor sedan sista behandlingen gjordes och jag ser en stor skillnad. Hon är betydligt mer harmonisk och positiv. Hon har fortfarande vissa dagar då det är lite jobbigare, men det går framåt. Vi har fortfarande en bit kvar innan allt faller på plats helt. För första gången känner jag att det omöjliga blev möjligt, min häst kommer att bli frisk,min häst kommer att må bra igen! Jag är otroligt tacksam för att Victoria och hennes kollegor lagt ner detta jobb på min häst.

                                                                                                     

                                                                                           Klient: Susanne

Efter behandlingen är känslan i kroppen annorlunda. Nu kan jag känna mer på nåt konstigt sätt, som om det pirrar i kroppen som om den spirar upp sig. Jättesvårt att förklara, men det känns bra helt enkelt. Jag har också ordnat upp mycket nu så jag kan gå vidare. Styrkan till att göra det hade jag inte innan.

Det tog nog en vecka för mig innan jag började känna något. Kroppen var liksom död på känslor innan, så jag tror absolut att detta har hjälpt mig och kroppen att helt enkelt börjat vakna till liv och kunna känna något igen.
Stort tack! Nu kan jag känna glädje. Riktig glädje. Innan var det inte det. Jag försökte men det tog liksom stopp. Jag känner inte längre den där tunga bördan som kroppen var innan, nu känner jag en lätthet. Oron har försvunnit och jag jag kan mer tänka att ok det ordnar sig nog. Jag grubblar inte över det så länge längre. Härlig känsla!